Pure Kempen Korf

De Pure Kempen Korf is een originele cadeaubox boordevol lekkers uit eigen streek. Het is het ideale geschenk voor een verjaardag, voor vader- of moederdag of gewoon eens iemand heerlijk mee te verrassen. Ze wordt ook wel eens gebruikt voor zakenrelaties of om sprekers of andere gasten te bedanken.

De Pure Kempen Korf wordt verkocht bij 7 hoeve- en streekproducenten, allemaal Pure Kempen-ondernemers. Ze zijn verspreid over de Antwerpse Kempen en bieden elk een exclusieve box aan met zelfbereide producten, aangevuld met lekkernijen uit hun directe omgeving (eigen dorp en de buurgemeenten). Daardoor is geen enkele Pure Kempen Korf dezelfde. Ze bieden een staalkaart van de verschillende regio's in de Antwerpse Kempen. Bovendien wisselt de inhoud mee met de seizoenen, zoals dat gaat op het land. Altijd weer iets nieuws dus!

De standaardprijs voor een Pure Kempen Korf is 25 euro. Maar afhankelijk van de inhoud kan dit meer of meer zijn. De verkoper bereidt met alle plezier immers een pakket op maat. Omdat de box verse producten bevat, kan je hem best drie dagen op voorhand bestellen via e-mail of telefoon. De verschillende verkooppunten en de inhoud van de verschillende boxen vind je ook op deze website