Ondernemers

Eten, drinken en slapen. Het zijn basisbehoeften van de mens. Niet toevallig dook het merk Merk Pure Kempen enkele jaren geleden voor het eerst op in de horeca en bij hoeve- en streekproducenten. Het was de makkelijkste manier om recht naar het hart te gaan. En gelukkig hoef je in de Kempen nooit ver te zoeken om kwaliteit te vinden. We zijn een volk van stille maar harde werkers. Als we iets doen, gaan we voor het beste.

Elke dag zijn de Pure Kempen-ondernemers dan ook ambassadeurs van dit kwaliteitslabel. Het zijn mannen en vrouwen die ondernemen op en mét het platteland. Hun zaak ademt de look en feel van de Antwerpse Kempen uit. Ieder doet dat op zijn manier en legt zijn eigen accenten. De één zet meer in op lokale producten, een ander weet het landschap op een unieke manier in zijn zaak te integreren, nog een ander gaat resoluut voor kunst uit eigen streek. Daardoor is geen enkele zaak hetzelfde. En toch hebben ze één ding gemeen: ze ademen liefde voor de Kempen uit.

Pure Kempen-ondernemers zijn geëngageerde mensen. Ze streven ernaar zich steeds te verbeteren. Daarvoor werken ze samen met elkaar en met verschillende externe partners. Momenteel zijn er drie categorieën: toeristische ondernemers, horeca-uitbaters en producenten van allerlei streeklekkers. Het loont de moeite ze allemaal te ontdekken.

  • 15 Inn (Balen)
  • Camping Baalse Hei (Turnhout)
  • Keurslagerij Van Hoof (Mol)
  • De Schranshoeve (Vorselaar)